ADANA / ÇUKUROVA - İsmail Safa Özler Anadolu Lisesi

DUYURU 9,10 ve 11 SINIFLAR 2.DÖNEM 1. ORTAK SINAVLARIN ERTELENMESİ

Sevgili öğrencilerimiz, kıymetli veliler; ülkemizin içinde bulunduğu covid 19 salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, çocuklarımızın sağlığı açısından olumsuzluk yaşanmaması için  9,10 ve 11. sınıfların okul sınavlarının  okul idaresi ve rehberlik servisi olarak  17 Mayıstan sonra yapılmasını uygun gördük. Bu süreçte rehavete kapılmadan canlı derslere katılımın devamını önemsemekteyiz. Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemlidir. Bu süreçte  öğretmenler,  rehberlik servisi ve okul idaresi olarak sürekli yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sınav tarihleri salgının seyrine göre netleşince okul sitesi ve sınıf gruplarında paylaşılacaktır. Hepinize sağlıklı günler diliyoruz. İsmail Safa Özler Anadolu Lisesi Okul idaresi.

Yayın: 26.04.2021 - Güncelleme: 26.04.2021 22:09 - Görüntülenme: 27